Misioni dhe Vizioni

Ne përpiqemi që të sigurojmë klientët tanë me një shërbim optimal të shitjes. Kjo përfshin një dërgesë të shpejtë të produkteve në gjithë territorine e Kosovës dhe më gjerë. Ekipi ynë i shitjes mban kontakte personale me të gjithë klientët tanë, dhe i informon ato për produktet e fundit në gamën tonë. Gogaj Ag është lidhja më e fortë mes dhjetëra fabrikave në Europë dhe më gjerë. Ne qëndrojmë në mes të prodhuesit dhe shitësit, dhe ofrojmë një shërbim të shpejtë me përzgjedhje të gjerë.

Misioni

 • Përceptimi i nevojave të konsumatorëve në nivelin më të lartë duke u ofruar atyre fleksibilitet në burime, çmime konkuruese, dërgesa në kohë dhe zgjidhje të personalizuara për nevoja të veçanta.
 • Sigurimi i shërbimit të vëmendshëm, efektiv dhe proaktiv të konsumatorëve dhe vëmendje e personalizuar ndaj klientëve.
 • Vazhdimisht ndërtimi i aftësive dhe njohurive tona për të plotësuar nevojat gjithnjë e më të ndryshme të klientëve.
 • Mbështetja e reputacionit tonë si një lojtar i besueshëm, i orientuar drejt klientit dhe dinamik në treg.
 • Arritja e rritjes fitimprurëse, përsosmërisë operacionale dhe organizative pa kompromentuar nga vlerat tona dhe etika e biznesit.

Vizioni

 • Të jesh një kompani e njohur globalisht e themeluar me një përsosmëri në strukturën organizative.
 • Ri-përcaktimin e standardeve të ‘shërbimit të klientit’ duke tejkaluar pritjet e konsumatorëve.
 • Të adhuruar për vlerat dhe etikën tonë të biznesit.
 • Mbajtja e emrit tonë sinonim me besueshmërinë, kënaqësinë e klientit dhe inovacionin.
 • Duke qenë “zgjedhja e preferuar” për konsumatorët, furnizuesit dhe punonjësit.
 • Sjell frymëzim dhe duke qenë një model për kompanitë që janë të gatshme të arrijnë ëndrrat e tyre

Produkte Cilësore

GOGAJ AG ju ofron çdo gjë që i nevojitet shtepisë tuaj, duke filluar nga Mobiljet, termoizolimi, ngrohja qendrore, vegla pune, hidroizolim, teknikë e bardhë, pllaka graniti, kuzhina, ndriçim, dekorime, ngjyra (fasada), laminat, banjo komplet etj!

Sot numërojmë mbi 150 brende që përfaqëson kompania jonë, produktet tona janë me standarde europiane!

Korrektësia

Një ndër pikat kryesore të zhvillimit të kompanisë tonë ka qenë korrektësia, dhe atë vazhdojmë ta ruajmë me fanatizëm.

Transport i shpejtë për dërgesa

GOGAJ-AG siguron një sistem të zhvilluar transporti, për të shpërndarë produktet sipas kërkesave dhe porosive të klientëve!

Qendër logjistike mbi 5,000 m2

GOGAJ-AG posedon qendrën logjistike me një sipërfaqe mbi 5,000 m2 e cila ju ofron blerësve me shumicë një komoditet edhe më të madh gjatë blerjes si dhe një shërbim edhe më cilësorë.

24 VITE SUKSES

85

Brende

5000

M2 Logjistika

45000

Artikuj

150

Punonjës të rregullt