GO LUX

GO LUX & Salloni i Mobileve

Udhëtimi i koorporatës që filloi me motivimin e tij për moton “ELEGANCË DHE KOMODITET” dhe që regjistroi atë, ka vazhduar me stabilitet, përparim dhe besim. Përpjekja jonë për të kthyer burimet klasike të shekullit të 20-të në pajisjet e ndriçimit efikas, ka evoluar në shekullin 21 dhe është shndërruar në funksion të formimit të burimeve të dritës LED, efikasitetit të tyre dhe aftësive të tyre të automatizimit në burime më të gjata, ndryshe nga forma klasike

Ne vazhdojmë të ofrojmë shërbime koorporative dhe të integruara për markat globale së bashku me markat më të vlefshme të vendit tonë. Me ekipet tona të ekspertëve, të specializuar në lloje të ndryshme të projekteve që variojnë nga zonat industriale në projekte rezidenciale me cilësi të lartë, ne ofrojmë zgjidhje të ndriçimit dhe ndriçimit të automatizimit që i shtojnë vlerë dhe bëjnë dallime në projektet tuaja. Ne punojmë pa u lodhur për të bërë produktet, sistemet dhe nevojat e automatizimit të brendshëm dhe të jashtëm për zyrat, tregjet, vendet industriale, spitalet, qendrat tregtare, dyqanet, projektet e jetesës cilësore dhe zonat komerciale, efikas të energjisë dhe në përputhje me projektin tuaj.

Bonja vetës dritë!

Gepostet von GOGAJ AG am Montag, 20. März 2017

Mirë se erdhët në Sallonin e mobileve Gogaj AG

Vendi i mobileve te mira!

Ju shqetëson se si të organizoni një zonë më të vogël apo më të madhe të shtëpisë tuaj, si ta sillni atë në jetë ose si të zgjidhni problemin e kabineteve të ngarkuara? Pyesni ekipin tonë në sallonet tona të cilët do t’ju këshillojnë në një mënyrë të thjeshtë dhe do t’ju ndihmojnë ta ktheni idenë në realitet.

Në sallën e orendive Gogaj Ag, ju do të gjeni mobilje me çmime të përballueshme, cilësi të lartë dhe dizajn modern. Përveç mobiljeve, stafi ynë haptazi i afrohet klientëve me ide mbi dizajnin, sugjerimet se si të moderohet një shtëpi ndërsa cilësia dhe siguria e produkteve janë themeli mbi të cilin ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë me klientët.

Gepostet von GOGAJ AG am Montag, 22. Mai 2017