Gogaj AG Office

Fabrika për përpunimin dhe prodhimin e produkteve nga letra

Fabrika për përpunimin dhe prodhimin e produkteve nga letra GOGAJ-AG SHPK, është themeluar me 01.04.2018, me seli të përkohëshme tek Parku i Biznesit Drenas.

Veprimtaria e saj shtrihet në prodhimin e 6 produkteve bazë me 50 nën produkte tjera të cilat janë siç vijojnë më poshtë :

 1. REGJISTRATORËT (me kuti dhe pa kuti me xhep në të gjitha dimenzionet standarde)
 2. ETIKETAT TERMIKE (në të gjitha dimenzionet),
 3. ROLLNE FISKALE (në të gjitha dimenzionet),
 4. ROLLNE PLOTERI (në të gjitha dimenzionet)
 5. SHIRIT NGJITËS NGA LETRA – KREP (në të gjitha dimenzionet)
 6. SHIRIT NGJITËS NGA AERO – TRANSPARENT DHE KAFT (në të gjitha dimenzionet)

Kompania GOGAJ AG SHPK,  është Fabrika e Vetme në Kosovë që bën prodhimin e produkteve të lartëcekura dhe e cila bën edhe eksportimin e tyre në shtetet e regjionit Shqipëri dhe Maqedoni, duke konkuruar me kualitet dhe çmim në tregun BALLKANIK.

REGJISTRATORET me dimenzione dhe ngjyra te ndryshme

REGJISTRATORET me dimenzione dhe keto ngjyra (KALTER, KUQE, ZEZE, VERDHE, GJELBER, ORANGE DHE TEGET)

 1. Regjistrator me Kuti 50 cm  (Lenda e Pare: Mekanizem nga Sllovenia – Lepenk 1.8mm nga Gjermania – Veshje nga Letra OFFSET 80 gram Sllovenia)
 2. Regjistrator me kuti 5.50 cm (Lenda e Pare: Mekanizem nga Sllovenia – Lepenk 1.8mm nga Gjermania – Veshje nga Letra OFFSET 80 gram Sllovenia)
 3. Regjistrator pa kuti 7.50 cm (Lenda e Pare: Mekanizem nga Sllovenia – Lepenk 2.0mm nga Gjermania – Veshje nga PELHURA – TURQI)
 4. Regjistrator pa kuti 5.50 cm (Lenda e Pare: Mekanizem nga Sllovenia – Lepenk 2.0mm nga Gjermania – Veshje nga PELHURA – TURQI)

ETIKETA TERMIKE VETE NGJITESE NE ROLLNE

ETIKETA TERMIKE VETE NGJITESE NE ROLLNE ME KETO DIMENZIONE:

 1. Rollna Etiketa 50mm x 40mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 2. Rollna Etiketa 55mm x 25mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 3. Rollna Etiketa 50mm x 29mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 4. Rollna Etiketa 50mm x 30mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 5. Rollna Etiketa 78mm x 30mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 6. Rollna Etiketa 60mm x 60mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 7. Rollna Etiketa 58mm x 43mm (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 8. Rollna Etiketa Dyshe 32mm x 23.7mm x 2/1000 (Lenda e pare Kohler Gjermani)

ROLLNE FISKALE – LETER TERMIKE

ROLLNE FISKALE – LETER TERMIKE ME KETO DIMENZIONE:

 1. Termo Rollne me dhe pa llogo 80mm x 60m (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 2. Termo Rollne me dhe pa llogo 57mm x 30m (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 3. Termo Rollne me dhe pa llogo 57mm x 25m (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 4. Termo Rollne me dhe pa llogo 49mm x 25m (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 5. Termo Rollne me dhe pa llogo 27mm x 25m (Lenda e pare Kohler Gjermani)

 

SHIRIT NGJITES NGA LETRA

SHIRIT NGJITES NGA LETRA – KREP NE TE GJITHA DIMENZIONET:

 1. Krep Leter 50mm x 40m (Lenda e pare Itali)
 2. Krep Leter 50mm x 50m (Lenda e pare Itali)
 3. Krep Leter 50mm x 30m (Lenda e pare Itali)
 4. Krep leter 38mm x 30m (Lenda e pare Itali)
 5. Krep leter 30mm x 30m (Lenda e pare Itali)
 6. Krep leter 25mm x 40m (Lenda e pare Itali)
 7. Krep Leter 20mm x 30m (Lenda e pare Itali)
 8. Krep Leter 11mm x 30m (Lenda e pare Itali)

LETER PLOTERI

LETER PLOTERI NE TE GJITHA DIMENZIONET:

 1. Leter ploteri 297mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 2. Leter ploteri 420mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 3. Leter ploteri 594mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 4. Leter ploteri 610mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 5. Leter ploteri 841mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 6. Leter ploteri 914mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 7. Leter ploteri 1067mm x 50m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 8. Leter ploteri A0 914mm x 150m (80gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)
 9. Leter ploteri 914mm x 50m (120gram) – (Lenda e pare Kohler Gjermani)

SHIRIT NGJITES NGA AERO DHE AI INDUSTRIAL

SHIRIT NGJITES NGA AERO DHE AI INDUSTRIAL

 1. Selotep Transparent dhe Kaft 50mm x 50m
 2. Selotep Transparent dhe Kaft 25mm x 50m
 3. Selotep Transparent dhe Kaft 50mm x 100m
 4. Selotep GRATIS (1+1, 1+2, 2+1) 50mm x 50m
 5. Selotep GRATIS (1+1, 1+2, 2+1) 24mm x 50m
 6. Trak Industriale Hiri dhe Kalter 50mm x 50m
 7. Trak Industriale Hiri dhe Kalter 50mm x 30m
 8. Trak Industriale Hiri dhe Kalter 50mm x 20m
 9. Trak Industriale Hiri dhe Kalter 50mm x 10m