Albanian English German

Për Gogaj Ag

Kompania GOGAJ-AG është një kompani prestigjioze me një gamë të gjërë artikujsh nga fusha e ndërtimtaris, sanitaris, ujësjellsit, ngjyrave, fasadave, materialit për ngrohje qëndrore, materialit elektrik, tekinikës se bardhë, paisjeve të teknologjisë informative, mobilerisë si dhe kuzhinave italiane sipas dëshires suaj.

Produktet e reja


Tjera Shkallë Tavani

Shkallë tavani të kualitetit të lartë

nga druri me mbajtje peshe deri 150kg

prodhim Austriak nga minka

Transportimi në mbarë vendin gratis.

E Gatshme në DepoMobileri Kolltuqe modele të ndryshme

 

 Vizitoni dyqanet tona dhe do gjeni lloje

 dhe modele të ndryshme.

Transportimi në mbarë vendin gratis.

E Gatshme në DepoSanitari Dush Bateria

Risi tani ofrojme cdo lloje të dush baterive

Modele të ndryshme në sallonet tona 

 

 

E Gatshme në DepoKamina Kamin i ri me pellet

Tani ne dyqanet tona ofrojme kamina me pellet

Lartësia 870 mm

Gjërësia 500 mm

 

E Gatshme në Depo


 

Zgjedhje pa fund

Promocion Gogaj AG

Oferta Ditore

Elektronikë Tjera...
Samsung Sm TV FULL HD Samsung Sm TV FULL HD
Televizor LCD LED SAMSUNG T24A55024 inch - Full HD...Readmore

Kush është në linje

Momentalisht kemi 6 mysafirë në linjë

Përdorni Sot

Reklama TV